maanantai 10. marraskuuta 2014

#1 - A NEW BEGINNING
Vuosi ja kolme päivää sitten mä kirjoitin mä mun viimeisimmän postauksen. Vaikka loppuun mainitsin, että mä vielä palaan, en rehellisesti sitä uskonut koskaan tekeväni. Mutta koska elämä ei aina mene kuten sen odottaisi menevän, niin tässä mä taas olen!

Niinhän sen sanotaan menevän, että kolmas kerta toden sanoo. Ensimmäistä kertaa 12-vuotias Ida päätti perustaa blogin "Here Without You" (tiedetään, hirveää.. mutta hei, mä olin kakstoista!), joka kesti jopa yllättävän pitkään tuollaiseksi... noh, tuollaiseksi blogiksi. Siellä oli kuvia niistä Ben & Jerry's-jäätelöpurkeista, ja postauksissa selitettiin ah, niin merkittävistä ja hyvin mielenkiintoisista päivän tapahtumista. Mutta se oli silloin, ja silloin se oli minulle tärkeää.
Aikoinaan senkin blogin tie päättyi, mutta pian aloitti uusi blogi, Bye bye perfection. Tuon blogin aloittamisesta on 1 vuosi, 2 kuukautta ja 27 päivää. Tuon blogin lopettamisesta on 1 vuosi, 1 kuukausi ja 4 päivää. En kovin montaa postausta ehtinyt siis raapustaa :)

Mutta koska tämä ei ole Here Without You tai Bye bye perfection, aloitetaan ihan puhtaalta pöydältä. Kuka minä olen?No, minä olen Ida. Lukion ensimmäistä luokkaa käyvä savolaissyntyinen tyttö, jonka mielestä kaikki biisit ovat akustisina cover-versiona parempia lähes poikkeuksetta, joka vihaa leipomista ja joka rakastaa kaikkea pehmoista ja pörröistä. Ja joka unohtaa oman identiteettinsä aina, kun itsestään täytyisi kertoa.

Viime vuonna tein elämäni parhaimman päätöksen ja muutin Pohjois-Savon perukoilta Päijät-Hämeen sydämeen.Virallisesti olen edelleen Rautalammin asukas, mutta viikot (ja joskus viikonloputkin) asun Lahdessa, pienessä mutta silti jo nyt niin rakkaassa soluasunnossa kahden kämppiksen kanssa. Tätä nykyä olen siis lahtelainen, ja erittäin tyytyväinen statukseeni! :)

Ja mitä mitä sitten aina teen? Tällä hetkellä kulutan vapaa-aikaani teatteriproduktion harjoituksissa, ympäri Lahtea kuulokkeet korvissa haahuillen, ja läksyjä sun muita kouluhommia tehden. Myös valokuvaus ja lukeminen on mulle tärkeitä, mutta valitettavasti molemmat on nyt ajanpuutteen takia jäänyt vähän taka-alalle. Mun koulupäivät on tuskastuttavan pitkiä tässä (ja edellisessä... niin, ja myös seuraavassa...) jaksossa, joten tekemisen puutetta ei todellakaan ole tullut. Viikonloput yleensä vietän äidin, koiran ja isäpuolen luona Rautalammilla, joskus myös isän ja äitipuolen luona Espoossa. :)
Sitten päästään siihen kysymyksien kysymykseen - mitä tämä blogi tulee pitämään sisällään? En tiedä, en todellakaan tiedä. Paljon ajatuksia ja mielipiteitä, turhanpäiväisiä höpinöitä, kuvia, sekä ehkä myös videoita. Yksi asia minkä tiedän on se, että tämä ei kuitenkaan tule olemaan sitä samaa, mitä 12-vuotias Ida kirjoitti. Ei siis sitä, että kerron postaus postauksen perään mitä söin tiistaina ja kenen kanssa istuin Valintatalon portailla perjantaina. Ensisijainen syy miksi tämän jälleen aloitin on se, että haluan saada tästä blogista iloa ja hyötyä itselleni, enkä saa sitä edellämainituista asioista - vaikka kaksitoistavuotiaana saatoinkin saada.

Kerron varmasti paljon itsestäni. Kerron elämästäni, valinnoistani, tärkeistä tapahtumista. Mikään muotiblogi tämä ei tule olemaan, sillä siitä ei mielenkiintoista katseltavaa tulisi.. :-D Jokatapauksessa, tervetuloa messiin ja näkyillään, postausideoita mulla kerrankin tuntuis riittävän!
Ainiin hei joo, lukijapalkki löytyy alhaalta ;) 

1 kommentti:

 1. Moikka, ja kiitos pitkästä kommentista! :) Aattelin et on kivempi et vastaan siihen tänne sun omaan blogiin.

  Mä muutin Lahteen syyskuussa, mäkin sellasesta "pikku-kaupungista" joka ei nyt niin kauheen mini oo, mutta kuitenki pienempi kuin Lahti. Olin kuitenki jo käyny täällä koulua pari vuotta Lahden Yhteiskoulun päivälukiossa, joten käytännössä "asuin" Lahessa koska olin aina kavereitten kaa, jotka suurin osa asuu Lahessa. Mut silti se muutto omilleen oli aika iso juttu, jota toki helpotti se, että kaupunki oli tuttu jo ennestään. Koulukin oli tuttu, vaihdoin vaan päivälukiosta iltalukioon, koska tarvittin vähän lisää aikaa lukion käymiseen, ja päivälukiossa tää olis jo mun neljäs vuosi, eikä mulla olis mitään mahollisuuksia kirjottaa nyt keväällä vielä itteeni ylioppilaaks.

  Voin vaan kuvitella kuinka jännää on muuttaa kaupunkiin, jossa ei oo koskaan edes käynyt! Musta ei kyllä ihan sellaseen olis :D Ihailen sun rohkeutta siinä asiassa! Kiva kuulla, että sopeutumisprosessi on sujunu hyvin, se on tosi tärkeetä! Ja sekin auttaa, jos tutustuu uusiin ihmisiin. Iltalukiossa on vaan tosi vaikee tutustuu keheenkään, ku opiskelijat vaihtuu joka kurssilla ja kaikki on tosi erakkoja :D Tai sit vaihtoehtosesti niitä bff-pareja, jotka hengaa aina kahestaan, eikä siihen väliin oikein viitti mennä juttelemaan... Ootsä tutustunu siellä sun uudessa lukiossa keheenkään? :)

  Kysyit myös, että oonko mä koulussa tai töissä tai jotain, ni oon vaan koulussa siellä ilta/aikuislukiossa. Töitäkin olis aikomus hakea jossain vaiheessa, mut tällä koulutusmäärällä (pelkkä kesken oleva lukio) se on vähän haasteellista ja muutenkin elämäntilanne ei oo just nyt ehkä ihan sellanen.

  Voi miten kiva kuulla, että tykkäät mun blogista, ja jaksoit jopa lukea jotain postauksiakin :D Kiitos siitä ♥ Sunkin blogi vaikuttaa oikein lupaavalta, taidanpa jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista